×

Verzendkosten
Voor het verzenden van bestellingen hanteren wij de volgende verzendkosten:

  • Voor bestellingen in Nederland vanaf € 34,95 is de verzending gratis. 
  • Voor bestellingen in Nederland onder € 34,95, bedragen de kosten voor verzending € 4,95 per bestelling. 
  • Voor bestellingen in België vanaf € 69,95 is de verzending gratis.
  • Voor bestellingen in België onder € 69,95 bedragen de kosten voor verzending € 5,95 per bestelling.

Levertermijn
Bij Kindertassen.nl is alles op voorraad, tenzij anders aangegeven. Wij streven er dan ook naar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden en hanteren dan ook als levertijd : voor 12 uur besteld word over het algemeen de zelfde dag nog verzonden. 

Retourneren en ruilen
Bij Kindertassen.nl heb je een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode is het mogelijk om de bestelde artikelen te ruilen of retourneren. Mocht de bestelling bij aankomst niet in orde zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

Ben je niet tevreden over een artikel, dan kun je deze retour sturen. De kosten van de retourzending zijn kosteloos. Let er wel op dat wij alleen geretourneerde artikelen accepteren die:

  • Onbeschadigd en ongebruikt zijn
  • Stuur ons een email om een retour label te ontvangen. 
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd zijn

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.Je kunt de retour bij ons aanmelden door contact met ons op te nemen via info@kindertassen.nl.   

© Copyright Kindertassen.nl 2019.